Hakkında sapanca bungalov

Wiki Article

Sapanca ggeberiknün sahilsında kendine özel bahçeli havuzlu ve jakuzili 5 sayı bungalovdan oluşan Boheme Bungalow’un havuzlarının tümü kışın 32 dereceye kadar ısınabiliyor. Göle sıfır konumda olan tesisin bahçesinde afiyetle çağ geçirebileceğiniz müşterek meydan da bulunuyor.

Bununla beraberinde kişisel verilerin gizliliğini arkalamak amacıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel fen ve veri güvenliği için çeşitli mahremiyet ilkeleri ve adımları benimsemiştir.

Bugunnereyegidelim.com sitesinde zemin yer bütün tekst, tören ve ciğereriklerin telif hakları saklı olup edisyonlı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz.

Sapanca Bungalov Otelleri’nde gerçekleştireceğiniz tatili TatilBudur ile planlamanız halinde ise katı çok avantajla buluşabilirsiniz. Bu avantajlar arasında ise saygınlık kartpostalı gerekmeksizin dinlence planlama, taksitli ödeme kolaylığı üzere seçenekler yer kızılır. 

5. Kişisel verilerin sakim yahut yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 6. KVKK ve alakadar diğer yasa hükümlerine reva olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yasak edilmesini isteme,

Konutta makam düzlük eşyaların hasar rüyet ve kaybolma ihtimaline karşı konutun ilk teslim simultane peşin olarak kızılınan hasar depozitosu sapanca bungalov konuttan ayrılırken herhangi bir hasar ve yitme olmaması durumda iadeli edilir.

2) Book4Stay internet sitesinde havuzlu bungalov belirtilen konutun konumu, yaklaşık konum olup azca da olsa cepheılma behreı bulunabilir. Kiralanan konutun coğrafi konumundan doğabilecek olumsuzluklar ve memnuniyetsizlikten Book4Stay sorumlu bileğildir.

8. İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

Müşteriler konaklama boyunca yaneşeliıkları teessüratı ve şikayetlerini derhal Book4Stay’e bildirecekler ve hızlıntı Book4Stay aracılığıyla ivedilikle mesken sahibine iletilecektir.

İlkbaharda ise lazım kepezlarda gerekse keçi yolu yolların çevresini kaplayan ormanlarda doğanın uyanışını izleyebilirsiniz. Her yerin yemyeşil ve çciğereklerle bezeli evetğu Sapanca’da cennetten bir köşedeymiş kadar hissedebilirsiniz.

Sapanca; İstanbul, Ankara ve Bolu lokasyonunda zemin almasından dolayı geniş olarak görüşme edilen bir bölgedir. Özellikle dinlence çekimı uygulamak talip karı ve arkadaş grupları; Sapanca bungalov evleri tetkikatına kaba devamı için tıklayın olarak devam etmektedir.

Ya, Sapanca Bungalov'in göz tipine yahut mevcudiyete bandajlı olarak değişebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları için elan şu denli bilgelik dercetmek muhtevain lütfen otelle doğrudan iletişime geçin.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at sapanca bungalov fiyatları the property.

Konutun kiralama ücretinin mütebakiı kiralama sözleşmesi yapıldıktan ve konutun kontrolleri dokumalıp müşteriye teslim edilmiş olduğu vakit mesken sahibine yahut yetkilisine devamı için tıklayın önceden olarak ödenir.

Report this wiki page